Αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε οριστικά από γυαλιά και φακούς επαφής η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να υποβληθείτε σε θεραπευτική διόρθωση Μυωπίας, Υπερμετρωπίας, Αστιγματισμού και Πρεσβυωπίας με laser. Αν εμφανίσατε Κερατόκωνο μην ανησυχείτε για την επιδείνωση του, σταθεροποιείστε τον άμεσα με θεραπεία UV - Cross Linking.
Στόχος του iLaser είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε άτομα που επιθυμούν να βλέπουν χωρίς γυαλιά και φακούς επαφής ή σε άτομα που επιθυμούν να σταθεροποιήσουν και να βελτιώσουν την όραση τους μετά από Κερατόκωνο. Συμπληρωματικά και σαν αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας παρέχεται σε νέους οφθαλμίατρους η δυνατότητα εξοικείωσης σε τεχνικές Διαθλαστικής Χειρουργικής και Cross Linking.
Οι ιατρικές υπηρεσίες του iLaser που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, απευθύνονται και σε άτομα που προέρχονται από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Ρωσσία μια και θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την θεραπεία τους στα μάτια με laser με διακοπές στην Ελλάδα.
Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο iLaser Α.Ε. Εθνικής Αντιστάσεως 74, Sigma Block 2, 1-ος όροφος, Καλαμαριά, τ.κ. 55133, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 436666, Fax: 2310 458888 Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 11:00-19:00